Jdi na obsah Jdi na menu
 


Susannah Simon

30. 4. 2007

Susannah Simon alias(Suze)

Je 16-letá dívka, která se přistěhovala z Brooklynu do našeho malebného města Carmel. Na první pohled se nám tato dívka zdá jako nějaký ,,urchlík", chodí v černé kožené bundě dlouhé rozpušťené vlasy a výrazný slovník.(smích)

Jenže co se zdá být na povrchu je jiné uvnitř, a tohle přesně pasuje na naši Suze. Suze totiž není obyčejná teenagerská dívká. Ona  má schopnosti: viděti mrtvé, slyšeti mrtvé, a mluviti a zachraňovati nešťastné zbloudilé dušičky.

No a jedna takováhle mužská 150 let mrtvá duše se ji stane osudným. Naše Suzei se totiž zamiluje do ducha, který obývá její poköj už 150 let. Kdy se sem nastěhovala , snažila se tohodle ducha co nejrychleji vystrnadit. Jenže okolnosti a osud tohle nechtěl a tak je cesty osudu více než zkamaarádly. Tahle mladá okouzlující dívka se totiž zamilovala do svého druhého neviditelného nájemníka stejného pokoje.

Na škole si Suzei celkem rychle zvykla a byla velice překvapúená, že tak rychle zapadla do kolektivu a hned do týdne se stala místopředsedkyní. No naše mládičká hrdinka prožila nezvyklá dobrodružství ve, kterých ji pomáhá otec Dominik  a Jesse.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář