Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jesse (Hector de Silva)

30. 3. 2007

Jesse:Jeho pravé jméno je Hector de Silva, ale jeho nejbližší mu říkají Jesse.

V pokoji Susannah žije už 150 let, ale jako DUCH.Žil v letech 1850. Od té doby zažil všechny vývoje přitmoného světa.

Když se poprvé seznámil se Suze, byl vedle z toho, že ho vidí. Neměl ji na začátku zrovna v lásce, proože na něj nebyly zrovna nejpříjemnější. Chtěl si sní popovídat, ale ona na něj vyjela a toho na první pohled od ní odradilo.

Po nějakém čásku se, ale hodně zblížily a to doslova tak, že bez sebe nevydržely, pomalu ani jednu hodinu. Jesseho problém byl, že ještě stále používat tu svoji staroangličitnu a  nezapomenutelnou španělštinu, což bylo pro Suze zančný problém, neboť si musela přivyknout na ty jeho ,,výrazy". Někdy zase Jesse nerozuměl Suze naší novodobé anglištiny a teenegerské projevy.

Jesse je neodolatelný 20-letý duch s černými (vzadu nakudrnatělými) vlasy. Jeho oči jsou tmavě hnědé až černé, které  jsou nebezpečné tím, že jakmile se do něj podíváte tak se v nich utopíte aniž, byste věděli jak. No prostě neodolatelný hošan. Jeho oblečení je velice zajímavé. Nosí starodávnou košily, rozeplou až k břišním svalům a  tmavé kalhoty.

No prostě a jednoduše, která holka, by nechtěla takového kluka. S Velkým K. 

                                                                                                                 Veronika

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co jeho vlastnosti?

(Rose, 16. 10. 2009 20:12)

Myslím, že byste o Jessem mohly napsat trochu víc, nejen jeho vzlhed. Popište jeho povahu, k čemu má sklony, co mu vadí...