Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.Kapitola

16. 2. 2008

JESSE

Nombre de Dios. Copak ten  Paul musí dělat, to co dělá? Jestli se Susannah něco stane, tak přísahám Bohu, že ho asi zabiju. To mi musí posřád lézt na nervy? Proč. mě a Suze nikdy nenechá na pokoji.?

Pustím ji tam, ale jenom ptot, že mi je líto její matky, která si myslí, že Suze, zase lítá v problémech a proto sní nikdo nechce chodit. Ach, kéž by věděla pravdu. Teď sedím na pláži a koukám na tu oblohu. Nikdy mě nepřetala facinovat. Ještě teď nemůžu zapomenouz na zy jjí oči. Jak po mě toužebně volali, ale já nemohl. Vždyť jsem duch.

,, Já se snad zblázním. Proč zrovna já?" Na pláži jesem byl asi tak 2 hodiny a pak odešel do "našeho pokoje". Ráno odešla Susannah do školy ajá si vzal knížku od Stephana Kinga: TO. Susannah se mě snažila, přesvědčit, že moderní literarura je výborná a tak mi od Adama pujčila tohle.

Se Suze jsem se viděl až pozdě odpoledne

SUSANNAH

Ráno, když jsem přišla do školy, přišla za mnou Cee-Cee. ,,Ahoj Suze, tak jak se vede?"...,, Ale jo, fajn. Cee-Cee můžeš na mě chvilku omluvit? Musím si něco vyřídit tamhle s Paulem" ukázala jsem jeho směrem. ,, Jo, Jasně." a odpochodovala do třídy.

Přišla jsem k Paulovi, který se opíral o jeden z těch pilířů. ,, Tak jak ses teda rozhodla? Nevyrušil jsem tě včera? pronesl svým "neodolatelným hlasem" podle Kelly a přidal k tomu ten svůj zářivý úsměv hodnýho chlapečka.

,,No, přijímám a aby tě to zajímalo tak ano. Vyrušil." to poslední jsem řekla s ironií. ,,Snad ne při něčem s Jessem?" v jeho hlase byl slyšet výsměch. Pomalu jsem ztrácela kontrolu nad svými nervy. ,, A kdyby, tak tebe to nemusí zajímat. Kdy a v kolik?" nechtěla jsem se svěřovat Paulovi při čen, tak sem raději nadhodila jiné téma.

,, Tak jestli máš čas, tak už dneska tě vyzvednu v 19:30 a pojedeme k nm na tu večeři. Ano Susannah?" to jak řekl, že mě vyzvedne mě trochu vystrašilo. Co když u toho bude Jesse?

,, Dobře v 19:30 u nás." odpověděla jsem a rychle odešla, ale Paul jistě stačil dodat...