Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.kapitola

19. 1. 2008

 Ten druhý dne rano, když jsem přišla do školy jsem si to zamířila rovnou k Paulovi. ,,Co ode mně chceš?" byla jsem malinko podražděná, ale ne do takové míry, že bych mu jednu musela vrazit.

,,Ahoj Sue, taky tě rád vidím, vypadáš bezvadně. Máš asi skvělou náladu co? že ses takhle vyfikla???" řekl a sjel mě svým pohledem od hlavy až k patě. ,, Neodpověděl jsi mi na moji otazku. Co ode mně chceš? A ptám se naposledy." můj obličej dostával rudou barvu, ale nebylo to kvůli němu spíš sem si až těď co jsem si rano nasebe vlastně oblíkla. Měla jsem na sobě své oblíbené tričko s khaki kraťasy. To nebylo až tak hrozný, děsný přišel až ten konec. Já jsem se totiž nepřezula a na nohách mi zůstali domácí papuče ve tvaru růžového králíčka. No pěknej děs.

A zrovna v tu chvíli šla kolem Kelly: ,,Ale, ale co to tu máme? Jé no ty máš krásný boty taový jsem si vžycky přála ty jsou jistě od Prady? Viď" zašklebyla se na mě a dodala ironicky usměv.

,,No to víš to u nás v New Yorku je děsněj modní hit, a ty tvoje roztrhaný džíny ty už tam dávno vyšly z modý. Za takové modýlky co nosíš ty, by si na tebe prstem ukazovali a smáli se ti přímodo očí. Kelly." řekla jsem a okamžitě sem se otočila a běžěla se přezout.

Když jsem se vratila, už jsem si na Paula ani nevzpoměla a taky jsem byla radá. Jenomže to byl nebyl náš Paul, aby se mi sám nepřipoměl. ,,Sue, chtěl bych se ti za to odpoledne omluvit  a zeptat se tě jestli by jsi se mnou nešla na večeři. Je v tom jen čisté přatelství, chtěl bych konečně urovnat naše nekončící spory."

V tu chvíli jsem myslela, že omdlim, ale ne poroto, že mě chtěl Paul Slater pozvat na večeři, spíše proto co řekl. Tím co řekl se mi vlstně omlouval a vzdával se. Teda, alespoň jsem si to myslela. No a přoč by ne snad už pochopil, že ja a Jesse jsme si souzeni a on se sklidí z cesty. 

,No, nevím co na to říct Paule, znam tě moc dobře  a tak teď nevím jestli si mam myslet, že v tom bude nějaká kulišárna. Takže jasnou odpověď ti dám až zítra. Doufam, že jsi s touhle odpovědí spokojen." otočila jsem se a padila na hodiny francouzštiny

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář