Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.kapitola

6. 6. 2007

Oba jsme ucuklia praštily se do čela.. Zvedla jsem nasupěně teleon a .....

,,Ahoj Sue, doufám, že neruším." Paul, no jasně , lepší chvíli si vybrat nemohl. ,,Rušíš, ale teď je ti hedno." můj hlas zněl přímo naštvaně. ,,Co chceš, ale rychle nemám času nazbyt."  vykřikla jsem do telefonu. ,,Na povídání nemám náladu."

,,Chtěl jsem se ti omluvit za ten minulej týden. Vím, že je to tak pozdě, ale chtěl bych to napravit a tak mě napadlo, že bych to napravil večeří. U mě doma a , že bych ji udělal. Je v tom pouze pravda." v jeho hlase nazněla žádná ironie.

Alw copak, že by se změnil Ne, ale třeba to myslí upřímně.

,,Já si to ještě rozmyslím, zítra ti dám vědět." a praštila jsem sluchátkem.

JESSE:

,,Kdo to byl? Paul.?" byl jsem tak trochu podrážděný, ale taky jsem se styděl za to, že jsem si na ni tak mo troufl a já ji nechal, aby mě hladila tam, kde sítím ještě teplo její ruky.

,,ANO. Chtěl se za ten minulý týden omluvit a ...."           ,,A.?" věděl jsem, že je ještě něco, ale nevěděl jsem co.  ,,A Paul mě chce pozvat k němu na večeři, no a já nevím co teď." řekla a zrak upřela na postel, kde jsem ještě ležel.

,,Chceš tam jít a zjistit co se děje?"  ,,Ano a zároveň uspokojit matku, pořád si myslí, že s nikým nechodím a tak by dala, alespoň na chvíli pokoj." řekla a sklopila oči.

      ,, No dělej jak myslíš." pověděl jsem i když, jsem si myslel něco jiného.

SUSANNAH

 CO??? A já jsem si myslela, že mi v tom zabrání. ,, Jesse já nechci dělat noc co ti vadí a mohlo by ti to nějak ublížit." nevěděla jsem co řict.

,,Neboj, pokud si myslí, že má něco zalubem tak tam jdi." jeho hles už nebyl něžný a jemný už taky nebyl. Cítila jsem, že ho to popudilo.

,, Jesse, já tě miluju a to,  ach jo já s Paulem nic nebudu mít. To ti tady teď přísahám." řekla jsem a v duvhu jsem si přála, aby se na mě nezlobil.

      ,, Querida. Já tě taky miluju, ale nemužu ti zakazovat, aby si se přestala scházet s kamarády nebo s tím Paulem." Jesse to řekl tak něžně, ale ne úplně, protože jakmile vyslovil jméno Paula tak se mu obličej skřivil zhnusením a nežádouccím odporem. 

,, Prosila jsem tě, aby si mi...!   ,, Tak neříkál. Suzei, ty pořád nevíš co to znamená?" zeptal se překvapeně. ,,Ne, opravdu to nevím, ale tak bys mi to mohl řict ty? Pořád to opakuješ, ale já neumím španělsky víš?" řekla jsem  vytočeně.

,,No tak si to zkus zjistit.Querida." řekl a na tváři se mu objevil úsměv.  Chtěla jsem ještě něco říct, ale to už zmizel, no však já si to zítra zjistím.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

piš dál ....

(!enn!., 12. 7. 2007 20:34)

máš to tady moc hezký ... líbí se mi jak píšeš .... :) až budeš mít čas tak hlavně dopiš další kapitolky ....

.:.:.>

(querida suzie, 6. 6. 2007 22:08)

to neva pokud neyapomeneš dopsat 3.kapitolu a nezapoměň na na tu druhou povidku z Jesseho pohledu.jinak to mas hezky.takze pisaj dal.