Jdi na obsah Jdi na menu
 


2.Kapitola

16. 5. 2007

      Jesse

Jsem nejěťajstnější člověk, no vlastně duch, ale stejně jsem nejšťastnější. Připadám si jako jako bych se právě narodil. Od té doby co mi Susannah, řekla, že mě miluje jsem nejšťastnější.

Susannah

Páni. No páni. Já to věděla. Už jsme spolu tak týden a dneska se s Jessem budem dívat na video. Jesse se  chce dívat na Čelisti, ale já jsem ho ukecala a tak si pustíme .... no  jasně TITANIC.

Ještě rty obtáhnu leskem a můžu ho zavolat. ,,Jesse. Jesse, už!!" řekla jsem potichu a projistotu jsem zamkla dveře, aby nás nikdo nerušil.

Sice Jesseho kromě Paula a Otce Doma nikdo nevidí, ale kdyby náhodou jsme se líbali a někdo otevřel dveře. No nebylo by to zrovna hezké.

,,Ahoj Querida..... Páni ty jsi...... okouzlující. Tady , no...myslel jsem...., že by se ti líbily." řekl můj MŮJ Jesse a podal mi květiny.¨

Vzala jsem si je a dala je do vázy, aby mi nezvadli. Sedli jsme si a já pustila TITANIC.

Oba jsme seděli vedle sebe a ani nedutaly.Když  jsem seděla vedle něj, myslela jsem si, že mi srdce roztrhne hrudní. Jak mi tak rychle bylo-.

Pohladil mě po rameně a já se mu podívala do očí. Zase jsem se v nich ztratila.Kdyby se ke mě nepřiblížil a políbil , asi bych se v nich utopila. Jakmile se jeho rty dotkly mých byla jsem tak podvolná, že bych mu snad dovolila všechno.

Něžně mě položil na postel a líbal. V žáru neší vášně mu ruka zabloudila až na mou hruď. Nechala jsem ho. Bylo to příjemné. Já ho jemně hladila po zádech a hrála si s jeho kudrlinami. Nejspíš jsem ho tím lechtala, protože se začal usmívat.

Jeho ruka mi chytla zadek a pevně mě přitlačil k jeho tělu.

Pomalu jsem začala sondovat jeho břišní svaly. Nejspíš mu to nevadilo, nechal mě abych pokračovala. Druhou rukou jsem pomalu sjížděla až k  jeho intimním partiiím.

Crrr crrr. TELEFON!!!!!!!........

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pěkné

(martinka, 20. 5. 2007 18:29)

máš to pěkné piš dál a nenapínej:-)